Intrace - et planlægsningsværktøj der gør dig bedre til det du er god til

Intraces orange logo
Intrace logo

Intrace er en ny moderne platform til studerende, iværksættere, virksomheder og freelancers. Det skal hjælpe med at få folk til at blive bedre til at planlægge deres tid og dermed blive bedre til det de laver. 

Det er et planlægningsværktøj og program, som stadig er under udvikling, men som snart vil gå i Beta, hvor du kan tilmelde dig som beta tester, og dermed hjælpe til med at gøre platformen bedre.

 

Hvad kan Intrace, som andre planlægningsværktøjer ikke kan? 

Intrace er lavet til studerende, for at nedsætte deres stress, fordi mange studerende har problemer med samme. Det er udviklet således at det er nemmere og hurtigere at lave opgaver til dig selv og færdiggøre dem, således at du sparer tid ved at bruge Intrace fremfor andre lignende redskaber.

Derudover er det muligt at arbejde sammen i teams om flere forskellige projekter, som du selv definerer. Det er et simpelt og let overskueligt system, som kan hjælpe dig med at få mere tid til de ting, som du gerne vil bruge din tid på. 


For eksempel tillader Trello ikke at man bare vil lave en almindelig to-do liste, eller at man hurtigt kan tilføje opgaver til denne, men det gør Intrace. Der er fokus på lige netop dig som bruger og det gør det så dejlig brugervenligt og let.  

Det er muligt at færdiggøre og sætte deadlines på projekter, hvilket ikke er muligt andre stedet. Dette er en fordel til f.eks. freelancers eller iværksættere, hvor det er vigtigt at blive færdig til tiden, så dine kunder forbliver glade og kommer igen.

 

Hvorfor vælge Intrace? 

Selvom platformen stadig er ved at blive udviklet, så er der gode tegn på, at det nok skal blive et rigtig fint værktøj. Du kan læse mere om hele konceptet bag det og hvad der ellers er af funktioner, på hjemmesiden: Intrace - en smartere måde at opnå mere.

 


Platformen er kompatible med både IOS og Android, samt alle desktop enheder. Det gør at det er muligt at bruge redskabet alle steder.  


Du kan følge med på deres Facebook side og der kan du også stille dem spørgsmål, hvis du har sådan nogle:
https://www.facebook.com/getintrace/

Jeg håber du synes det lyder spændende med sådan et værktøj og at du vil overveje til at blive beta tester og senere hen fast bruger af det. Jeg er sikker på at du ikke vil blive skuffet.

 

 

Lad andre vide at du kunne lide denne artikel

Denne artikel er udgivet af DevBlog.dk devblog logo sort - dansk blog til udvikling af web